Isänpäivä collection

Juhlista isää.
Isälle, sankarille, esikuvalle. Ajaton lahja, jota kantaa ylpeydellä.

  

AW5000-24E 199,00

Persoonallinen ja edustava kello aktiiviseen menoon. Edistykselliset ominaisuudet takaavat, että kello kulkee mukana seikkailusta toiseen. Rento ja miellyttäväntuntuinen kangasranneke sopii niille, jotka luottavat omaan tyyliinsä. Kellon valoenergiaan perustuva Eco-Drive-energianvarastontiteknologia on ympäristöystävällinen ja huoleton valinta.

Lisätietoja

AW1520-51E 249,00

Tässä modernissa, tyylikkään graafisessa kellossa yhdistyvät persoonallinen muotoilu ja japanilaisella tarkkuudella viimeistelty rakenne. Tarkka ja luotettava koneisto tarjoaa varman ja pitkäaikaisen suorituskyvyn. Valoenergiaan perustuva Eco-Drive -energianvarastointijärjestelmä tekee puolestaan käytöstä helppoa ja miellyttävää, koska kello ei vaadi paristonvaihtoa.

Lisätietoja

AW2020-82L 299,00

Tyylikäs ja varma valinta niille, jotka arvostavat ajatonta muotoilua ja laadukasta kellonvalmistusta. Tämän kellon tekee kestäväksi ja ultrakevyeksi naarmuuntumaton, ruostumaton ja nikkelivapaa Super Titanium -pinnoite. Yhdessä naarmuuntumattoman safiirilasin ja Eco-Drive-teknologian kanssa ne tekevät tästä kellosta täydellisen valinnan jokaiselle ultimaattista laatua arvostavalle.

Lisätietoja

BI074-53A 99,00

Sulavalinjainen, selkeä ja kevyt kello niille, jotka kaipaavat kelloltaan hillittyä tyylikkyyttä. Selkeät numerot ja päivämäärän näyttö takaavat helpon luettavuuden kiireessäkin. Ruostumatonta terästä oleva kuori ja 5 barin vesisuojaus soveltuvat käyttöön kosteissakin olosuhteissa.

Lisätietoja